EVOLUTIA CONSTIINTEI

Tu esti Tot Ceea Ce Este.
Tu esti Uniunea, Infinitul.
Esti Iubire si Lumina.

Topic: ASCENSIUNE

Post-reply-btn
Forum Home > Discutii Generale > ASCENSIUNE
TEODOR ROSCA
TEODOR ROSCA
Member

As vrea sa aud ce parere aveti despre ascensiunea in dimensiunea a patra. Cand va fi si cum credeti ca va avea loc ?

Teodor

12:58 PM on 02/17/2009 Flag Quote & Reply
inyth
inyth
Member

Ascensiunea este un proces care se intampla deja! Pe masura ce ne aducem aminte ca defapt nu exista timp reusim sa ne eliberam de limitari mentale sa recunoaste in toti si toate pe noi insine ca fiind creatori divini. Exista un punt critic in acest proces de reamintire in care partea din noi responsabila pentru crearea Universului ne ajuta sa ne transformam intr-o fiinta noua, capabila sa atinga noi orizonturi de experienta, intr-o lume noua.  

--
01:07 AM on 02/19/2009 Flag Quote & Reply

yinyang
Limited Member

Ascensiunea are loc chiar ACUM si AICI!

--

10:14 AM on 07/18/2009 Flag Quote & Reply
diana
diana
Member

timpul... cred ca dimensiunea asta face parte din noi asa cum noi ne traim vietile prin ea.... deci nu e musai nevoie sa ascendem... oricum, ce inteleg eu prin asta este capacitatea de a intui unele lucruri, de a trece dincolo de perceptia obisnuita a timpului...

--
09:00 AM on 07/21/2009 Flag Quote & Reply

nova
Member

at 09:00AM on Jul 21, 2009

timpul... cred ca dimensiunea asta face parte din noi asa cum noi ne traim vietile prin ea.... deci nu e musai nevoie sa ascendem... oricum, ce inteleg eu prin asta este capacitatea de a intui unele lucruri, de a trece dincolo de perceptia obisnuita a timpului...

cred ca ai intuit bine :-)

12:11 AM on 07/22/2009 Flag Quote & Reply
GabyS
GabyS
Member

Sunt multe raspunsuri pe care le putem gasi in noi... Depinde de fiecare cat de mult doreste si cat reuseste sa inteleaga si sa simta ca ceea ce reprezinta el este mai mult decat un simplu om si in acelasi timp sa vada ca totul are un scop si facem parte dintr-un intreg maret si perfect. Totul este intr-o continua evolutie care in functie de ceea ce faci si calea pe care o alegi are o anumita directie si putere. In momentul acesta cred ca deja suntem o mare parte din noi deja in D4 si o anumita parte in D5 sau chiar D6, in functie de calea aleasa si deeschiderea pe care o avem fata de tot. Consider ca e timpul ca noi toti sa facem ceva ca lumea sa se schimbe in bine si redevenim ceea se suntem cu adevarat. Cat despre felul in care se va face ascensiunea efectiv este destul de greu de spus pt ca depinde foarte mult si de ceea ce vom face noi si de evenimentele care vor mai avea loc...

Va doresc numai bine!

06:20 AM on 10/23/2009 Flag Quote & Reply
yan
yan
Member

Din cite stiu procesul ascensiunii a inceput inca din anii '80. Totul se intimpla la nivel de constiinta. Constiinta celor treziti devine una cu constiinta universala. Cineva spunea ce timpul a nascut spatiul iar spatiul a dat nastere informatiei si energiei deci materiei. (nu vorbim aici de timpul liniar). Pamintul vibreaza deja pe o frecventa superioara si la fel tot ce este pe pamint. La fel si noi ne inaltam in vibratie. Schimbarile sint atit de mari si profunde incit nici noi nu le constientizam. Personal am avut citeva experiente dar care nu le pot expune aici...

11:49 AM on 10/26/2009 Flag Quote & Reply

darma
Member

Am citit aricolul tau Teodor despre ascensiune, mi-a dat un raspuns la dilema mea cam unde ma aflu si mai mult de atat, ce e cel mai important...Ascensiunea, asa cum tu ai specificat extrem de clar, se refera la evolutia constiintei noastre, la inaltarea vibrationala a fiecaruia. Suntem unul, insa ne aflam in planuri vibrationale diferite cu un adn unic care are inscris numele nostru divin. nu stiu sigur, cred ca fiecare stie exact unde trebuie sa ajunga, ma refer la Sinele superior, nu trebuie decat sa ne reamintim. Fiecare dintre noi a facut o alegere importanta inainte de a incepe fantastica calatorie in aceasta viata. Acum ne straduim sa  atingem acel nivel in care am decis sa ajungem, sau poate chiar sa il depasim!? Si cred ca fiecare dintre noi, in moduri diferite, cu istorii diferite, cu  personalitati diferite, tindem sa atingem acel unic punct cat de inalt posibil - unirea cu UNUL.

--
04:24 PM on 10/28/2009 Flag Quote & Reply
TEODOR ROSCA
TEODOR ROSCA
Member

Universul Tehnologic

Totul e tehnologie

In aceasta galaxie

Bazat doar pe iluzie

Si-o profunda amnezie

Ti se pare ca e spirit

Dar este doar constiinta

De fapt ce e aia spirit?

E de fapt inteligenta

Spiritualitatea este

O iluzie desigur

Insa te calauzeste

Pana cand devii matur

Singurul lucru adevarat

Este ca existam

Nu traim neaparat

De fapt, ne imaginam

E mai mult ca o visare

O visare constienta

Care apoi prin uitare

Devine inconstienta

E-un program  preprogramat

Pe masura ce ruleaza,

Adica prin experimentat,

El autoevolueaza

Deci sa nu picam in plasa

De-a face filozofie

Si s-adancim nebuloasa,

Caci este tot o iluzie

Sa-ntelegem adevarul

Adevarul tehnologic

Sa terminam cu delirul

Si sa privim totul logic

Unde suntem si ce suntem

Sa vedem cum functionam

Unde vrem ca sa ajungem

Si apoi sa ne transformam

--

04:56 PM on 11/06/2009 Flag Quote & Reply

You must login to post.

Bine ati venit!

Evolutia Constiintei CD

Cartea - Anul 2012: Un Sfarsit Sau Un Inceput?

Video

Noi Membri

yanGabyS 

Citate

“Tu nu poti opri schimbarea – ca si atunci cand vrei sa opresti soarele să apuna.”

- Razboiul Stelelor

Imagini

Recent Forum Posts